Velkommen til en hyggelig julehandel i Togbutikken!

Her i Togbutikken på Sem utenfor Tønsberg vil hjelpe deg å velge riktig julegave – enten det er til dine barn, barnebarn eller til deg selv. Vi har mange forskjellige startsett i flere forskjellige skaler og store mengder utstyr og tilbehør. Togbutikken er den nå den eneste butikken i landet som forhandler alle de store og ledende merkene av modelljernbane. Ingen andre steder finner du de store merkene Märklin, Roco, NMJ, Fleischmann, Faller, Noch, Peco m.fl. under samme tak. I tillegg har vi et bra utvalg av produkter fra forskjellige småserieprodusenter for den kresne modellbyggeren. Vi har og en stor og spennende bruktavdeling og en datastyrt modelljernbane midt i butikken!

Ta turen til Togbutikken denne julen og bli inspirert.

Velkommen til en hyggelig julehandel i Togbutikken!